Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat Orman Yangını, 5uluiswsqts9pm : Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil.

Manavgat Orman Yangını, 5uluiswsqts9pm : Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil.. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. 20 hours ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı.

Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Manavgat Ta Orman Yangini Kontrol Altina Alindi
Manavgat Ta Orman Yangini Kontrol Altina Alindi from media-cdn.t24.com.tr
Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. 16 hours ago · manavgat orman yangını kim çıkardı? Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su.

Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı.

18 hours ago · manavgat'ta büyük orman yangını: Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. 21 hours ago · manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti.

Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. 20 hours ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Manavgat'ın yeniköy, sarılar, bahçelievler ve sorgun bölgesinde 4 noktada yangın çıktı.

Cqm6hh4wbevlcm
Cqm6hh4wbevlcm from icdn.ensonhaber.com
Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

18 hours ago · manavgat'ta büyük orman yangını:

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Dha muhabiri alparslan çınar da yaptığı açıklamada henüz nasıl başlandığına dair bilgi yok. 18 hours ago · manavgat'ta büyük orman yangını:

Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Dün başlayan ve söndürme çalışmaları hız kesmeden devam eden yangında alevler yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçradı. 18 hours ago · manavgat'ta büyük orman yangını: Jul 28, 2021 · manavgat orman yangını şehir merkezine ulaştı ve 3 mahalle boşaltıldı! Sarılar mahallesi hastane caddesi'nde sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne ait 5 arazöz, 4 su.

X1wmpr6 Yaq0sm
X1wmpr6 Yaq0sm from seydisehirhaber.com
Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. 16 hours ago · manavgat orman yangını kim çıkardı? Jul 29, 2021 · turizm cenneti antalya manavgat'taki orman yangını tüm ülkenin gündemine yerleşti. Yangın, bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da yayıldı. Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü. 18 hours ago · manavgat'ta büyük orman yangını: Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

18 hours ago · manavgat'ta büyük orman yangını: Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Jul 23, 2020 · manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. 20 hours ago · manavgat'ta 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. 3 saat önce "5 saat boyunca işkence görmüşüm". Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Jul 28, 2021 · manavgat'taki orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor bir yorum ekle. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri müdahaleye etti. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü.